About Me

Mit navn er Christina. Jeg er 26, uddannet cand.merc’er og jeg bor i odense. Jeg sidder på nuværende tidspunkt med et spændende job som involverer marketing, salg, kommunikation og en masse andet.

Jeg blev i 2012 forlovet med manden i mit liv. Det vil sige jeg har glæden af at planlægge og gøre en realitet af mit drømmebryllup. Jeg glæder mig helt ubeskriveligt og håber da også på at kunne dele nogle af forberedelserne på bloggen. Her kan i se nogle af mine bryllupsrelaterede indlæg.

Jeg har længe været en aktiv læser og deltager i blog verdenen men fik først taget mig sammen til at starte min egen blog i 2010. Uden rigtig at vide hvad jeg ville med bloggen begyndte jeg at dele inspiration, erfaringer samt tips som jeg følte kunne gavne andre end kun mig selv. Bloggen er altid under udvikling. Jeg lærer konstant nye ting, både om mig selv men også om alt mulig andet. Det vil derfor sige at jeg ikke kan give en altomfattende beskrivelse af indholdet her på bloggen. Bloggen vokser og ændrer sig i takt med at jeg selv udvikler og ændrer mig.

I 2013 har jeg sat ekstra meget fokus på træning, sundhed og motion. Brylluppet er en kæmpe motivationsfaktor men det er ikke dne eneste. Mit mål at at skabe et liv i balance med hård træning, sund mad og plads til livsnydelse.

Jeg kan også afsløre at jeg elsker mad, mode, løb og sangria – og det vil jeg højst sandsynligt blive ved med.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

My name is Christina. I am 25 and I have a masters in Business. I love food, fashion, running, and sangria – not necessarily in that order. 

I have been immensely inspired by a number of bloggers and I am constantly finding new ones. My aim is to one day inspire others, with my blog. 

I will blog about my choices in outfits, my passions, and anything else that I adore and which takes up space in my life. I will continue to blog for as long as I enjoy doing so. 

IMG_0177

IMG_8944

IMG_8913

IMG_8318

us2a

nå ja, og så skal jeg jo giftes med ham her i Maj næste år 🙂

Reklamer

5 thoughts on “About Me

  1. You just got a new follower, this time from Brazil! =)
    I love Scandinavia, scandinavian designs and looks. Loved what I saw here so far! Keep blogging!

  2. I i was wondering if you woudl be able to speak via email – we are an ad agency here in the US and are interested in using your sleepy dog video for a commercial.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s